ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ανατροπή στο Mastechef: Επιστρέφουν πέντε παίκτες τελικά στον διαγωνισμό – Ποιοι θα είναι;

Ανατροπή στο Mastechef: Επιστρέφουν πέντε παίκτες τελικά στον διαγωνισμό – Ποιοι θα είναι;

Τα «πάνω κάτω» έρχονται στο MasterChef, καθώς, παραδοσιακά κάθε χρόνο, έρχεται η ώρα για τις επιστροφές.

Τις επιστροφές όσων μαγειρέψουν καλύτερα από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως στο MasterChef θα επιστρέψουν τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας είχε αποκαλύψει πως στο reality μαγειρικής του Star θα επιστρέψουν οι: Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης. Φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν θα είναι οι μόνοι…

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο MasterChef θα είναι 5 στο σύνολο. Και ναι, ανάμεσά τους θα είναι και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποχώρησε το περασμένο Σάββατο και ήταν η πιο δύσκολη στον φετινό κύκλο του διαγωνισμού. Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πούνε για την ίδια, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για το ήθος που είχε σε όλη την πορεία της στον διαγωνισμό. Οι κριτές της είπαν τόσο κολακευτικά λόγια για τις ιδέες που έφερε στο MasterChef αλλά και το πόσο εκτίμησαν τον ακέραιο χαρακτήρα της, με την ίδια κυριολεκτικά να πλαντάζει στο κλάμα με όσα άκουγε. Τα ίδια είχαν να αναφέρουν κι οι συμπαίκτες της καθώς η παρουσία της ήταν σαν να έφερνε την ισορροπία μέσα στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler, καθώς και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει την πεντάδα -αν και εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.