ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκίνηση στις πρωινές εκπομπές για τον δολοφονημένο Γιώργος Καραϊβάζ – Πως τον αποχαιρέτησαν (φωτο)

Συγκίνηση στις πρωινές εκπομπές για τον δολοφονημένο Γιώργος Καραϊβάζ – Πως τον αποχαιρέτησαν (φωτο)

Τη Δευτέρα, οι πρωινές εκπομπές αποχαιρέτησαν τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ με αφιερώματα που προκάλεσαν συγκίνηση.

Το «Πρωινό» του Ant1 βγήκε στον «αέρα» και το πρώτο θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής ήταν η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας «ξεκίνησα μαζί του τη δημοσιογραφία στο Star» ενώ ο Τάσος Τεργιάκης είχε συνεργαστεί μαζί του ως αστυνομικός συντάκτης και ήταν αυτό που επιμελήθηκε το βίντεο με το οποίο η εκπομπή αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είναι σοκαριστικό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία συναντούσε σχεδόν καθημερινά τον Γιώργο Καραϊβάζ, καθώς το στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι κοντά με αυτό του «Happy Day», χαρακτήρισε το περιστατικό της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ «σοκαριστικό».

Ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε: «Τον Γιώργο Καραϊβάζ τον γνώρισα μέσα από το τηλεοπτικό πλατό και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Τι μου έκανε εντύπωση όλον αυτόν τον καιρό. Ο λόγος του ήταν ισορροπημένος και έδινε την εικόνα ενός μετριοπαθή που γνωρίζει όμως καλά τα πράγματα. Είναι καλό να ξέρεις πολλά;Αυτό το είδος δημοσιογραφίας έχει μεγάλο ρίσκο και κίνδυνο».

Με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Τον Γιώργο Καραϊβάζ, τον συναντούσα συχνά στον διάδρομο. Ήμασταν διπλανά γραφεία. Ήταν πολύ ευγενικός και είχε πάντα χαμογελαστά μάτια. Μιλούσα την Παρασκευή με τους συνεργάτες του και εκείνος έφυγε και έλεγε πως έχει καλό καιρό και ότι θα έκανε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα, στον Άλιμο. Έφυγε, χαρούμενος, ήρεμος, χαμογελαστός. Τίποτα δεν προμήνυε ότι δεχόταν απειλές και ότι κάτι συνέβαινε. Έφυγε χαιρετώντας για το Σαββατοκύριακο χαλαρός και χαμογελαστός και ανανέωσε το ραντεβού με την ομάδα της Ζήνας για τη Δευτέρα. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Έχουν έρθει από το πρωί και δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε».

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια του Happy Day ανέφερε πως: «Είναι συγκινητικό να φεύγει έτσι ένας νέος άνθρωπος, δυνατός και δυναμικός, που τον συναντάς κάθε μέρα και τη μια μέρα τον βλέπεις και την άλλη μαθαίνεις ότι έφυγε. Είναι σοκαριστικό. Καλή δύναμη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Κατερίνα Καραβάτου: Είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή, μουδιασμένοι

«Ξεκινάμε διαφορετικά γιατί όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή, μουδιασμένοι» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής «στη Φωλιά των ΚουΚου» του Star Channel το πρωί της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και κανείς έχει κέφι. Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αλλά στο πρώτο μέρος πρέπει να εκφράσουμε κι εμείς τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή το μεσημέρι. Στο άκουσμα της είδησης αυτής φυσικά κανένας δεν το πίστεψε, δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύουμε στην ίδια παραγωγή και στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν βέβαια ήταν μέλος της δικιάς μας εκπομπής όμως ήταν ένας άνθρωπος που γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά, τον βλέπαμε καθημερινά και είμαστε όλοι πραγματικά πολύ σοκαρισμένοι. Είναι κοινός τόπος ότι κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.