ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκος Μουτσινάς για Survivor: «Είμαι οριακά να μην το ξαναδώ» (βίντεο)

Νίκος Μουτσινάς για Survivor: «Είμαι οριακά να μην το ξαναδώ» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και κατά τη διάρκεια της «Χρυσής Τηλεόρασης» σχολίασε την κόντρα του Αλέξη Παππά με τον Ηλία Μπόγδανο.

Αφού προβλήθηκαν τα πλάνα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor όπου οι δυο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε πως η παραγωγή πρέπει να πάρει θέση και πως έχει φτάσει οριακά στο σημείο να μην ξαναδεί το reality επιβίωσης.

«Δεν θέλω να πάρω θέση. Μπορεί και να με ενοχλεί πάρα πολύ που η παραγωγή δεν τους λέει κάτι. Οκ, στρατηγική, ευχόμαστε να είναι στρατηγική αυτό που κάνει ο Αλέξης και να μην είναι κάτι άλλο. Από κει και πέρα όμως πρέπει η παραγωγή να τους πει ότι χρειαζόμαστε παίκτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Φεύγουν όλοι ρετάλια. Είναι πολύ εκνευριστικό. Είναι σαν να είναι μόνο αυτό το όπλο του. Είμαι οριακά να μην το ξαναδώ» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.