ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το «έφαγε» το Κατερινάκι η Κάτια; – Ποια θα αναλάβει το «τιμόνι» του My Style Rocks;

Το «έφαγε» το Κατερινάκι η Κάτια; – Ποια θα αναλάβει το «τιμόνι» του My Style Rocks;

Στο «κόκκινο» είναι οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, με τους ιθύνοντες να σκέφτονται ποια θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπάρχουν δύο ερωτηματικά: Το πρώτο έχει να κάνει με το αν θα καταφέρει να βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν.

Αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και κατά πόσο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, ώστε να προχωρήσει το concept.

To δεύτερο είναι ποια από τις δύο κυρίες, η Κάτια Ταραμπάνκο ή η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσιάσει την εκπομπή;

Το όνομα της Κατερίνας Στικούδη, η οποία έχει παρουσιάσει το παιχνίδι και στο παρελθόν παραμένει στο τραπέζι και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάϊο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι πριν από λίγο καιρό η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε δηλώσει: «Είμαι μέσα για να παρουσιάσω το «My Style Rocks»».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.