ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σε γιορτινό κλίμα το σημερινό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα – Συμπλήρωσαν 13 χρόνια ζωής (βίντεο)

Σε γιορτινό κλίμα το σημερινό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα – Συμπλήρωσαν 13 χρόνια ζωής (βίντεο)

Εορταστικό ήταν το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, με αφορμή την συμπλήρωση 13 ετών από την πρώτη εκπομπή.

Η έναρξη των Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τετάρτης, έγινε με το γνωστό τραγούδι «Happy Birthday» ενώ με τη βοήθεια του… πληγωμένου από τον κορονοϊό, βαν, ξεπρόβαλλε μια εικονική τούρτα από την οποία βγήκαν οι παρουσιαστές.

Η εκπομπή μετρά 13 χρόνια πτήσεων στον «αέρα» και τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και οι συνεργάτες του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους στην έναρξη.

«Κυρίες και κύριοι καλώς ορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα της Τετάρτης, το οποίο δεν είναι ένα οποιοδήποτε Ράδιο Αρβύλα. Κυρίες και κύριοι, σήμερα το Ράδιο Αρβύλα έχει γενέθλια. Επειδή είμαστε στην τηλεόραση μετράμε σεζόν και μετράμε και χρόνια. Σήμερα είναι ο 13ος χρόνος του Ράδιο Αρβύλα και η 14η σεζόν της εκπομπής. Πραγματικά… Θα έλεγα ότι είναι συγκινητικό αλλά είναι ανησυχητικό μάλλον…» είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα.

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματα τα οποία έστειλε ώστε να τους ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.