ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέφυγε η κατάσταση στο Master Chef – «Χάρηκες; Φλώρε, κ…οτούμπα;» (βίντεο)

Ξέφυγε η κατάσταση στο Master Chef – «Χάρηκες; Φλώρε, κ…οτούμπα;» (βίντεο)

Οι “μάχες” για την επιστροφή στο Master Chef είναι επικές, με τους πρώην και τους νυν παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι.

Με το που τελείωσε ο χρόνος, ο Αντώνης Μητρόπουλος συνειδητοποίησε ότι άφησε ένα υλικό στην κατάψυξη και δεν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει, αφού ακυρώθηκε μιας και δεν βρισκόταν πάνω στον πάγκο του. Βέβαια το γεγονός ότι το σχολίασε ο Διονύσης Σαρακίνης, τον έκανε να εκραγεί και να τον “στολίσει” κανονικότατα: «Χάρηκες; Φλώρε. Νομίζω ότι χάρηκαν κάποιοι.

Ο κόσμος θα καταλάβει την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κ…οτούμπα τον έλεγαν πάντα κι είναι ακόμα. Δεν ξέρω αν χάρηκε αλλά δεν με κοιτά καν στα μάτια. Δεν θα κάτσω να τσακώνονται για οτιδήποτε, απλά δεν του δίνω σημασία».

Άλλαξε η στάση του Αντώνη προς τον Διονύση, μετά την αποχώρηση του πρώτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.