ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Δίδυμο – «φωτιά» απειλεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Δίδυμο – «φωτιά» απειλεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Μετά από 4 μήνες παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο αρκετοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, καθώς οι κακουχίες δημιουργούν εύκολα εντάσεις με τις πιο σοβαρές να μένουν κρυφές.

Κάτι ανάλογο συνέβη πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το παιχνίδι. Το πρόβλημα αυτή τη φορά είχε ξεκινήσει μετά το περιστατικό με τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά.

Μετά λοιπόν από όσα είχαν γίνει, είχαν τοποθετηθεί σωματοφύλακες στην παραλία, προκείμενου να προσέχουν τους «άτακτους» Έλληνες, γεγονός που είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια τόσο των «Κόκκινων» όσο και των «Μπλε».

Απείλησαν να φύγουν από το παιχνίδι

Κάποια στιγμή, οι σωματοφύλακες αυτοί κατηγόρησαν στην παραγωγή τους Έλληνες συνεργάτες της Acun Medya ότι έδιναν κρυφά φαγητό στους παίκτες! Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι είχαν αδιάσειστες αποδείξεις αφού τους είχαν βιντεοσκοπήσει με τα κινητά τους. Τελικά, όμως αυτό που έδειχναν τα επίμαχα βίντεο ήταν να τους δίνουν καρύδες, κάτι που δεν παραβίαζε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας znews.gr, αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μια μεγάλη έκρηξη από δίδυμο Νίκου Μπάρτζη – Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι απείλησαν να αποχωρήσουν από το παιχνίδι αν δεν απομακρύνονταν οι ξένοι σωματοφύλακες που είχαν εχθρική στάση απέναντί τους.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ατζούν, μόλις πληροφορήθηκε για τις απειλές των παικτών της μπλε ομάδας, εμφανίστηκε αρκετά θυμωμένος στο Συμβούλιο του νησιού και τους είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις δεν είναι αποδεκτές και όποιος δεν συμμορφωθεί μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Παρά τη φαινομενικά αδιάλλακτη και αυστηρή στάση του μπροστά στους παίκτες, η εντολή που δόθηκε ήταν διαφορετική, αφού η Παραγωγή κλήθηκε να ηρεμήσει τον Νίκο και τον Τζέιμς απομακρύνοντας τελικά τους bodyguards. Σύμφωνα πάντα με το znews.gr, εκεί μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους πληροφορήθηκαν ότι είναι αρκετά δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό, γεγονός που τους ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.