ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MasterChef Spoiler: Αυτοί παίρνουν τις τελευταίες λευκές ποδιές (βίντεο)

MasterChef Spoiler: Αυτοί παίρνουν τις τελευταίες λευκές ποδιές (βίντεο)

Μετά την αποχώρηση του Στέφανου Χίλα, ο Νίκος Σκορδάκης με αντίπαλο τον Αντώνη Μητρόπουλο και ο Αλέξανδρος Συνοδινός με αντίπαλό του την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον διαγωνισμό.

Με μια μοναδική συνταγή, ο Μάνος Σαρρής θα δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα για τον Νίκο και τον Αντώνη.

Ο Αλέξανδρος με την Κωνσταντίνα θα μονομαχήσουν για μια λευκή ποδιά με ένα πιάτο αντιγραφής, που έχει φέρει αποκλειστικά για αυτήν τη σημαντική δοκιμασία ο Λάμπρος Βακιάρος.

Στο τέλος της ημέρας, στην κουζίνα του MasterChef 5 βρίσκονται οι τελευταίοι, επίσημα πλέον, δώδεκα του διαγωνισμού.

Ποιοι παίρνουν τις τελευταίες λευκές ποδιές του MasterChef 5;

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, φαίνεται ότι τις τελευταίες δύο ποδιές θα τις κερδίσουν ο Αλέξανδρος και ο Αντώνης. Σε κάθε περίπτωση, η προβολή του επεισοδίου θα λύσει το μυστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.