ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Έπιασαν στα πράσα τον Σάκη με την Μαριαλένα – Παρακάλεσαν την παραγωγή να μην δείξει τα πλάνα

Survivor: Έπιασαν στα πράσα τον Σάκη με την Μαριαλένα – Παρακάλεσαν την παραγωγή να μην δείξει τα πλάνα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να ισχυρίζονται πως είναι μόνο φίλοι, όμως μία αποκάλυψη που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει πως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ειδικά η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα το ενδεχόμενο να τα βρει ξανά σε ερωτικό κομμάτι με τον Σάκη Κατσούλη, όμως τελικά φαίνεται πως την πάτησε!

Εδώ και 2-3 εβδομάδες την έχουμε δει να μην ξεκολλάει από τον πρώην της και φαίνεται πως πίσω από τις κάμερες γίνονται ακόμα… χειρότερα πράγματα. Σάκης και Μαριαλένα είναι τρελά ερωτευμένοι όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν! Και μάλιστα έχουν γίνει αντιληπτοί σε πιο ακατάλληλες σκηνές και από μέλη της παραγωγής και από συμπαίκτες και αντιπάλους!

Survivor spoiler: Παίκτες έπιασαν στα πράσα Σάκη και Μαριαλένα

Όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν τα παιδιά, Σάκης και Μαριαλένα φαίνεται πως είναι ξανά ζευγάρι! Σύμφωνα με πληροφορίες παίκτες έπιασαν στα πράσα τα δύο παιδιά και μακριά από τις κάμερες να φιλιούνται αγκαλιασμένοι! Όχι δεν υπήρξε κάποια πιο… ερωτική στιγμή, αλλά φίλο σου στο στόμα δεν τον φιλάς και μάλιστα παθιασμένα!

Μάλιστα φέρεται οι παίκτες που τους έπιασαν στα πράσα να τους έκαναν χαβαλέ με την Μαριαλένα να παρακαλάει, τόσο τους ίδιους όσο και τους ανθρώπους της παραγωγής να μη βγάλουν τίποτα προς τα έξω! Ειδικά μέσα από τα επεισόδια που αναμένεται να προβληθούν τις επόμενες μέρες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως Σάκης και Μαριαλένα, Μαριαλένα και Σάκης είναι ξανά μαζί και όσο και να προσπαθούν σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει κάτι πιο ερωτικά μεταξύ τους και στις κάμερες, αφού πλέον ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν είναι και τόσο… προσεκτικοί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.