ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef – Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (βίντεο)

MasterChef – Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (βίντεο)

Αύριο Τετάρτη 5 Μαΐου στις 21.00 και εκτάκτως την Πέμπτη 6/5 στις 21.00, επιστρέφει στις οθόνες μας το MasterChef, μετά την αλλαγή που συνέβη στις ημέρες προβολής του λόγω Πάσχα.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε επεισόδιο του MasterChef ούτε την Παρασκευή αλλά ούτε το Σάββατο.

Το ριάλιτι είχε σταματήσει τη Μεγάλη Τρίτη στο σημείο που αναδείχτηκαν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση μετά το τεστ δημιουργικότητας.

Η Ανούς, ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες. Θα χρειαστεί λοιπόν να φορέσουν τις μαύρες ποδιές και να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef σε μία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Η Ανούς βρίσκεται για 5η φορά σε δοκιμασία αποχώρησης και ο Ιωάννης για 7η ενώ ο Τζιοβάνι καλείται για πρώτη φορά να τα βγάλει πέρα με μια τόσο στρεσογόνα διαδικασία. Ο Τζιοβάνι είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι τον αγχώνει να τον θεωρούν φαβορί για τον τελικό.

Μένει να αποδειχτεί πόσο «αμφίρροπη» θα είναι η μάχη και ποια θα είναι η λεπτομέρεια που θα «κοστίσει» σε παίκτη και δεν θα μπει στους 9 του MasterChef.

Μια αποχώρηση είναι ικανή να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα στους παίκτες του Masterchef; Σύμφωνα με τα spoilers θα το κάνει και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μέσα στο σπίτι.

Η συνέχεια προμηνύεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.