ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Oι πρώτες δηλώσεις του Κ.Κατσούλη μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από την «Φωλιά των Κου Κου» (βίντεο)

Oι πρώτες δηλώσεις του Κ.Κατσούλη μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από την «Φωλιά των Κου Κου» (βίντεο)

O ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου.

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του: «Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πράγματα, ξύπνησα περίπου την ίδια ώρα, η διαφορά ήταν ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω. Μετά έκανα τις υπόλοιπες δουλειές που θα έκανα μετά την εκπομπή. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα»!

«Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή, για να μπορέσω να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ήδη, είναι μια σπουδαία δουλειά θεωρούμε όσοι συμμετέχουμε. Οι ανάγκες μιας καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες και πολύ έντονες. Ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δε μπορείς να ξενυχτάς, δε μπορείς να μην κοιμάσαι καλά.

Άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα και σε αυτά που κόπηκαν ήταν ό,τι είχε σχέση με την υποκριτική. Όσες φορές το προσπάθησα, είχε ένα πολύ μεγάλο κόστος», τόνισε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί με τους συγκεκριμένους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις σημαντικές, γιατί για εμένα αυτό που μετρά σε μια δουλειά είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται. Δεν αποκλείεται να κάνουμε κι άλλα πράγματα με το Star για του χρόνου. Δεν έχει διακοπή η σχέση μου με την εκπομπή η συναισθηματική. Είναι πολύ εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί για να πούμε κάποιες κουβέντες. Από την πρωινή ζώνη την καθημερινή έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.