ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ.Πετρογιάννη: «Με τη Ναταλία Γερμανού περάσαμε δύσκολα – Δεν μιλούσαμε για καιρό»

Φ.Πετρογιάννη: «Με τη Ναταλία Γερμανού περάσαμε δύσκολα – Δεν μιλούσαμε για καιρό»

Όλοι γνωρίζουν ως δύο πολύ καλές φίλες τη Ναταλία Γερμανού και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, όχι όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεύτερης.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, τονίζοντας πως έχουν λύσει όλα τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Φιλίες στον χώρο έχεις;

Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός. Έχω ανοιχτή την καρδιά μου σε νέες φιλίες, παρά ο γεγονός ότι έχω πληγωθεί πολύ από «φίλους» στον χώρο. Φέτος έχω κάνει φίλους. Θέλω να πιστεύω ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος θα μείνουν για καιρό στη ζωή μου.

Με τη Ναταλία Γερμανού πώς είναι η σχέση σου;

Με τη Ναταλία περάσαμε και δύσκολα. Υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσαμε. Κάποια στιγμή, μού έστειλε ένα μήνυμα, βρεθήκαμε για να μιλήσουμε και λύσαμε πολλά από τα θέματα. Τώρα πια μιλάμε και κοιταζόμαστε με ειλικρίνεια.

Ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη σεζόν;

Προτεραιότητα έχει φυσικά ο Alpha, το κανάλι στο οποίο βρίσκομαι τα τελευταία 15 χρόνια, οπότε σύντομα πιστεύω ότι θα συζητήσω με το κανάλι μου και αργότερα θα κληθώ να πάρω μια απόφαση. Ευτυχώς, το τηλέφωνό μου έχει χτυπήσει αρκετά για επαγγελματικές προτάσεις.

Τι είδους εκπομπή θα ήθελες να παρουσιάσεις;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ δύσκολη ερώτηση. Με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή παρόμοια με το «Όλα», σίγουρα με έχω φανταστεί σε κάτι infotainment, όπως η εκπομπή που κάναμε το καλοκαίρι, αλλά και σε ένα τηλεπαιχνίδι που θα μου ταίριαζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.