Master Chef Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα του διαγωνισμού μαγειρικής

Master Chef Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα του διαγωνισμού μαγειρικής

Λίγες μόλις εβδομάδες απομένουν για τον τελικό του Master Chef με τις δοκιμασίες των επόμενων ημερών να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

Οι παίκτες θα κληθούν να ξεπεράσουν τα όριά τους, και να κερδίσουν τα θετικά σχόλια των τριών κριτών και των καλεσμένων σεφ.

Ο τελικός του Masterchef είναι πολύ κοντά, και πολλά φαίνεται πως θα αλλάξουν στο δημοφιλές reality μαγειρικής…

Το Masterchef, τις επόμενες εβδομάδες, εκτός απροόπτου θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη στις 21.00, αφήνοντας την Παρασκευή και τα Σάββατα ελεύθερα στον… ανταγωνισμό, προβάλλοντας έτσι 1 επεισόδιο λιγότερο την εβδομάδα.

Ο προγραμματισμός αυτός δεν αναμένεται να αλλάξει πριν τα τέλη Μαϊου, ενώ ο μεγάλος τελικός εκτός απροόπτου θα μεταδοθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα “Καθημερινή” στο τηλεοπτικό ένθετο, ο μεγάλος τελικός του Masterchef είναι… γυναικεία υπόθεση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τελική τριάδα απαρτίζεται από την Μαργαρίτα, τη Μαρίνα (η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι όταν δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει) και τον Διονύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις, ομολογουμένως, δυνατοί παίκτες φαίνεται να καταφέρνουν να μπουν στην τελική τριάδα. Όσο για τον μεγάλο τελικό, όλα φαίνεται πως θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.