ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα (βίντεο)

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα (βίντεο)

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε έναν ανατρεπτικό αγώνα για διατηρήσουν την δυναμική τους και να μην χάσουν παίκτες που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αποδυνάμωσή τους.

Μεγάλη ηττημένη με μόλις έναν βαθμό αναδείχθηκε η μπλε ομάδα και θα έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι μπλε ψήφισαν με ελάχιστη διαφορά τον Γιώργο Κόρομι, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για πρώτη φορά ενώ λίγο νωρίτερα την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.