ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το τέλος της εκπομπής της αναμένεται να ανακοινώσει η Ε.ΝτεΤζένερις

Το τέλος της εκπομπής της αναμένεται να ανακοινώσει η Ε.ΝτεΤζένερις

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Έλεν ΝτεΤζένερις πρόκειται σήμερα να ανακοινώσει την αυλαία της εκπομπής της«The Ellen DeGeneres show».

Μετά από 18 σεζόν και περισσότερα από 3.000 επεισόδια, πηγή κοντά στην παρουσιάστρια και κωμικό δήλωσε λέει στο DailyMail.com ότι η Έλεν αναμένεται να κάνει την ανακοίνωση σήμερα επειδή «πιέζεται και το έχει ήδη συζητήσει με την ομάδα της». Σύμφωνα με την ίδια πηγή η παρουσιάστρια θα ανακοινώσει «μια ακόμη σεζόν μετά από αυτήν η οποία θα βγει στο τέλος του 2021».

Η εκπομπή αιμορραγεί και οι τηλεθεάσεις έχουν πέσει μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που έλεγαν πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον γύρω από την Έλεν. Οι τηλεθεάσεις στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο μειώθηκαν κατά 40%, ενώ στο Λος Άντζελες έχασε το 59% των θεατών, ενώ στο Σαν Φρανσίσκο έχασε το 50% των τηλεθεατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πρεμιέρα της σεζόν τον Σεπτέμβριο έως τον Μάρτιο, η εκπομπή συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, 1,1 εκατομμύρια λιγότερους από το ίδιο χρονικό πλαίσιο πριν από ένα χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.