ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Τελικά θα επιστρέψει στο ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς; (βίντεο)

Survivor: Τελικά θα επιστρέψει στο ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς; (βίντεο)

Αρκετά έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι οποίες θέλουν τον Αλέξη Παππά να έχει δεχθεί πρόταση προκειμένου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή να επιστρέψει στο Survivor.

Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται να ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

Όπως αποκάλυψε σήμερα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Αλέξης Παππάς διαψεύδει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση.

«Κυκλοφορεί από χθες μια φήμη που θέλει τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στο Survivor λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζής. Δεν ισχύει αυτό, ο Δημήτρης Βραχάμης που τον ξέρει και επικοινώνησε μαζί του μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι του το διέψευσε κατηγορηματικά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.