ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Survivor: Ανακοινώνει αλλαγές ο Γ.Λιανός – Στα «μαχαίρια» Τριαντάφυλλος και Κόρο (βίντεο)

Survivor: Ανακοινώνει αλλαγές ο Γ.Λιανός – Στα «μαχαίρια» Τριαντάφυλλος και Κόρο (βίντεο)

Άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο του Survivor για να δουν την εξέλιξη της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή και το επόμενο βήμα του καλού του φίλου Νίκου Μπάρτζη.

Ανατροπές και εντάσεις θα έχει το αυριανό επεισόδιο του Survivor, σύμφωνα με το τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Σε αυτό λοιπόν, το πρώτο πλάνο είναι από το έκτακτο συμβούλιο που γίνεται στο νησί και στο οποίο ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τις αλλαγές στην δομή του reality επιβίωσης, αλλά και το ανακάτεμα των ομάδων.

Κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, βλέποντας τις εικόνες από το αγώνισμα που γίνεται μετά.

H κόντρα Ντάφι-Κόρο

Στη συνέχεια όμως το πλάνο πάει στο θερμό τετ-α-τετ που είχε ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργου Κορόμι, ο οποίος ακούγεται να λέει: «Έχω δει με την άκρη του ματιού μου τον Ντάφι να κρυφακούει», ενώ αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνει ο γνωστός τραγουδιστής, λέγοντας: «Είναι δυνατόν να μην καταλάβω οτι λέτε για εμένα, αλλά κανείς σας δεν έρχεται εδώ face to face να τα πει…».

Μάλιστα, μετά φαίνεται να έχουν έρθει κοντά, με τον Τριαντάφυλλο να του λέει: «Δεν σε φοβάμαι αγόρι μου. Στα ίσια στο λέω, όχι πίσω από την πλάτη σου» και μιλώντας στην κάμερα, είπε: «Όσο και αν σας πονάει αυτό, θα μείνω εδώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.