ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: «O Σάκης δεν κάνει για την Μαριαλένα» (βίντεο)

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: «O Σάκης δεν κάνει για την Μαριαλένα» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Σου – Κου Family» ήταν σήμερα καλεσμένη η Άννα Μαρία Βέλλη, όπου μίλησε φυσικά για την εμπειρία της στο Survivor και την σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες της

Η Υoutuber δεν δίστασε να σχολιάσει την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη:

«Η Μαριαλένα δεν είναι ξεκάθαρη. Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο. Εκεί μέσα είμαστε σε μια ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση.

Όταν μπήκε ο Σάκης της είπα ότι είσαι πιο ευάλωτη και ότι βλέπω ότι του δίνεις περισσότερο αέρα από αυτό που θα ήθελε να δει ο άνθρωπος που σε περιμένει έξω. Μου ζήτησε τότε να μην ξανασχοληθώ και αυτό έκανα.

Η Μαριαλένα δεν είναι κουτό κοριτσάκι. Ξέρει τι κάνει. Γνωρίζοντας κάποια πράγματα που η Μαριαλένα μου έχει πει, πιστεύω ότι ο Σάκης δεν κάνει για την Μαριαλένα. Παρόλα αυτά, αυτό που βλέπω δεν είναι φιλικό, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.