ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MasterChef: Πλεονεκτήματα και μία ομαδική που θυμίζει… Survivor (βίντεο)

MasterChef: Πλεονεκτήματα και μία ομαδική που θυμίζει… Survivor (βίντεο)

Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο έρχεται τη Δευτέρα 17/5 στο MasterChef. Πλέον, μετά και την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη, έχουν απομείνει 7 παίκτες, ο ανταγωνισμός εντείνεται και οι κριτές με την παραγωγή ετοίμασαν μια εξωτερική δοκιμασία με προδιαγραφές… Survivor.

Αρχικά θα ξαναδούμε μπλε και κόκκινες ποδιές. Ο Διονύσης έχει κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας και έχει πλεονεκτική θέση.

Στη μπλε ομάδα τοποθετεί τον Αλέξανδρο, τη Μαρίνα και τον Τζιοβάνι ενώ η κόκκινη ομάδα έχει έναν παραπάνω παίκτη και απαρτίζεται από τους Διονύση, Ιωάννη, Μαργαρίτα και Παύλο.

Ο Διονύσης επιλέγει στρατηγικά να χωρίσει τη Μαργαρίτα από τον Τζιοβάνι και να τους αποδυναμώσει. Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, ο Τζιοβάνι πιθανότατα είναι ο αρχηγός της μπλε ομάδας.

Οι ομάδες καλούνται αφού επιλέξουν υλικά και σκεύη να μεταφέρουν μόνοι τους και πεζή τις προμήθειες στον χώρο όπου θα γίνει η δοκιμασία, σαν να πήγαιναν σε στρατιωτική αποστολή. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε και τόσο καλά σε αυτή την ομαδική, το κλίμα είναι τεταμένο, οι ζημιές διαδέχονται η μία την άλλη και οι κριτές θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό από την απόδοση των ομάδων.

Aυτή η ομαδική θα τεστάρει τη φυσική τους κατάσταση, τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και τις ψυχολογικές αντοχές των παικτών που όσο πλησιάζουν προς τον τελικό πιέζονται περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.