ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτροχιάστηκε ο Ντούπης με τις εκφράσεις του προς την Κυριακή Καλογρετσάκη: «Είσαι γελοία»

Εκτροχιάστηκε ο Ντούπης με τις εκφράσεις του προς την Κυριακή Καλογρετσάκη: «Είσαι γελοία»

Μια έντονη λογομαχία ξέσπασε στην Φάρμα ανάμεσα στον Ντούπη και στην Κυριακή Κατσογρεσάκη επειδή ο πρώτος δεν θέλησε αμέσως να διεκδικήσει την αρχηγία για να μην υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Η συζήτηση ξεκίνησε από το πόσο έχει βοηθήσει ο ένας τον άλλον στο ριάλιτι.

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ο ίδιος έχει φλερτάρει με την Κυριακή, αυτήν την φορά φάνηκε ιδιαίτερα αιχμηρός, μην δείχνοντας καλούς τρόπους. Όταν η ίδια του ανέφερε ότι δεν τη νοιάζει τι σκέφτεται για την συμπεριφορά της κι ότι είναι γελοίο όλο αυτό που γίνεται και με τον τρόπο που γίνεται, έλαβε την απάντηση: «Ναι είναι γελοίο κι εσύ γελοία είσαι… Είσαι ότι σε συμφέρει. Αναίσθητη και δεν εκτιμάς τίποτα.»

Η ίδια βέβαια ενοχλημένη του απάντησε στην συνέχεια: «Μια λέξη θα σου πω μόνο, απογοήτευση. Αυτό μόνο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας, ούτε τίποτα. Νευριάζεις, τη μία μου μιλάς καλά, την άλλη άσχημα. Εμένα αυτό μου λέει πολλά για την προσωπικότητα του άλλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CPeDX5DqCCN

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.