Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για τον τελικό του Survivor, καθώς έχουν απομείνει λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από σήμερα ξεκινούν ξανά οι αγώνες για τις ασυλίες.

​​​​​​​Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες θα αγωνιστούν με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει μετά από 180 ημέρες παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο παίκτης που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι ο Γιώργος Κορόμι, ενώ στο έπαθλο θα πάρει μαζί του τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Κόρο δεν θα ψηφίσει κάποιον από τους Amigos, αλλά θα υποδείξει πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.