Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (βίντεο)

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (βίντεο)

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor οι πέντε εναπομείναντες φιναλίστ βρέθηκαν για μία ακόμη φορά απέναντι από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό.

Νωρίτερα, στο ίδιο επεισόδιο του Survivor, οι Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης με έπαθλο την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Μια ασυλία που θα έδινε την ευκαιρία σε κάποιον να εξασφαλίσει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για, τουλάχιστον, μια εβδομάδα ακόμα.

Παράλληλα, ο νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας στο Survivor της Δευτέρας θα είχε την ευκαιρία να «δείξει» τον συμπαίκτη του που θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ύστερα από ένα απαιτητικό αγώνισμα στον στίβο μάχης του Survivor, τη νίκη κατόρθωσε να κλέψει ο Γιώργος Κόρομι και έτσι να είναι αυτός ο παίκτης που θα κρατούσε την… τύχη των υπολοίπων στα χέρια του στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί όπου ο Γιώργος Κόρομι κλήθηκε να ανακοινώσει τόσο στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που θα βγάλει στον τάκο και στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών.

Και, ναι, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση έχει όνομα και αυτό είναι… Σάκης Κατσούλης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.