ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Άναυδος ο Ν.Μουτσινάς με δήλωση του Α.Παππά: «Διευθυντής υπουργείου έβλεπε Survivor για να μάθει να κάνει διπλωματία!»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι την άνοιξη του 2021

Άναυδος ο Ν.Μουτσινάς με δήλωση του Α.Παππά: «Διευθυντής υπουργείου έβλεπε Survivor για να μάθει να κάνει διπλωματία!»

Σε μια ξεχωριστή, δήλωση προχώρησε ο Αλέξης Παππάς στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην Κυπριακή τηλεόραση.

Απόσπασμα της οποίας πρόβαλλε με τον αντίστοιχο σχολιασμό φυσικά, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περιέργως η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ καλή. Θα περίμενε δηλαδή κάποιος να έχω αντιδράσεις σοβαρές, «τι έκανες εκεί ρε;» ή να με βρίζουν και τα λοιπά και τα λοιπά.

Δεν υπήρχε όμως αυτό. Στο 90% θα έλεγα ότι ήταν όλα θετικά τα μηνύματα, μάλιστα και από καταξιωμένους ανθρώπους σε διαφορετικά περιβάλλοντα και όχι μόνο στη δουλειά της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, ένας διευθυντής σε ένα υπουργείο μου είπε ότι ‘ήσουν η αιτία που καθόμουν και έβλεπα και έβαζα και το παιδί μου να βλέπει τηλεόραση γιατί μέσα από σένα του μάθαινα με ποιον τρόπο πρέπει να υπάρχει η διπλωματία στη ζωή’».

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

«Έπιασε κάποιον από το υπουργείο ο τρόπος του! Φυσικά, να θυμηθούμε τον τρόπο του Αλέξη!

Έπιασε γιατί σου λέει, να, μπορούμε και εμείς να πάμε στο Survivor. Το καημένο το παιδί, όμως, γιατί να δει; Τι έπρεπε να δει;

Δεν ήταν διπλωματία αυτό που έκανε. Παιδιά, η διπλωματία δεν δημιουργείται καμία ένταση γιατί είσαι διπλωμάτης και δεν έχουν καταλάβει πως τους έχεις φέρει τούμπα».

«Εκεί παθαίναν όλοι τρέλα! Μπράβο στον διευθυντή! Ποιο υπουργείο να ήταν για να δούμε και τα αποτελέσματα» πρόσθεσε επίσης, με χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς για τη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Παππάς στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην Κυπριακή τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.