«Κεφάλαιο κρεβάτι»: Αυτό είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στο σώμα του κάθε ζωδίου

Δεν θα χρειαστεί καν να κρύψεις την πρόθεσή σου αν είναι ανοιχτόμυαλος και πρόθυμος να πειραματιστεί

«Κεφάλαιο κρεβάτι»: Αυτό είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στο σώμα του κάθε ζωδίου

Γνώριζες πώς κάθε ζώδιο κυβερνά ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος; 

Εάν είσαι ήδη σε μια στενή σχέση με κάποιον και θέλεις απλώς να δώσεις ώθηση στην ερωτική σου ζωή, θα είναι εύκολο να βρεις δικαιολογίες για να τον αγγίξεις στο ευαίσθητο σημείο του.

Δεν θα χρειαστεί καν να κρύψεις την πρόθεσή σου αν είναι ανοιχτόμυαλος και πρόθυμος να πειραματιστεί.

Διάβασε λοιπόν παρακάτω το ευαίσθητο σημείο του σώματος του κάθε ζωδίου προκειμένου να κάνεις το έργο σου πιο εύκολο:

Κριός

Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι και το πρόσωπο. Ένα άγγιγμα στο πρόσωπο μπορεί να κάνει τον Κριό να ανάψει.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό και το λαιμό. Ο Ταύρος σου ίσως έχει πονοκέφαλο και ένα απαλό τρίψιμο στον αυχένα θα τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα και όχι μόνον.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος κυβερνά τους ώμους και τα χέρια. Είναι πολύ εύκολο να βρεις μια δικαιολογία για να τα αγγίξεις

Καρκίνος

Ο Καρκίνος κυβερνά το στήθος και την περιοχή του στομαχιού. Ο Καρκίνος τείνει να είναι αμυντικός και δύσκολος να τον αγγίξεις σε οποιοδήποτε επίπεδο, εκτός αν σε γνωρίζει ήδη και σε εμπιστεύεται.

Λέων

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά και τη σπονδυλική στήλη. Ο Λέων συχνά απολαμβάνει να τον αγγίζουν, επομένως δεν πρέπει να περιμένεις πολύ για την ευκαιρία σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος κυβερνά το πεπτικό και το νευρικό σύστημα. Αν και είναι δύσκολο να τον αγγίξεις, ως ένα από τα οξύθυμα ζώδια, ωστόσο, ο Παρθένος θα μπορούσε να απολαύσει μια ηρεμιστική δόση τσαγιού από βότανα.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνά το δέρμα, την οσφυϊκή χώρα και τους γλουτούς. Ωστόσο μην πιάνεις τα οπίσθια του Ζυγού αν δεν γνωρίζεις ήδη ότι θα του αρέσει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνά το αναπαραγωγικό σύστημα. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αγγίξεις τον Σκορπιό για να τον αποπλανήσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυβερνά τους γοφούς και τους μηρούς. Ίσως θα μπορούσες να καθίσεις δίπλα του, αρκετά κοντά για να ακουμπήσουν λίγο οι γοφοί σας.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνά τα γόνατα, τις αρθρώσεις και το σκελετικό σύστημα. Μην γαργαλήσεις όμως τα γόνατα του Αιγόκερω. Δεν θα το εκτιμήσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κυβερνά τους αστραγάλους και το κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία είναι περίεργα μέρη για ένα απλό άγγιγμα, αλλά ο Υδροχόος είναι γενικότερα περίεργος στην αρχή ενός παιχνιδιού.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιχθύς κυβερνά τα πόδια. Μερικά τυχαία παιχνίδια με τα πόδια κάτω από το τραπέζι θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι η αρχή για κάτι περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.