Μύκονος: Πως «έφαγε» την Ίμπιζα στη διασκέδαση των πλουσίων (φωτό)

Μύκονος: Πως «έφαγε» την Ίμπιζα στη διασκέδαση των πλουσίων (φωτό)

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail για τη Μύκονο εξηγεί γιατί οι σταρ του Χόλιγουντ προτιμούν το νησί των ανέμων…

«Ήταν το 1961, δυο χρόνια πριν από τη δολοφονία του Κένεντι και προτού ο Αριστοτέλης Ωνάσης μπει στη ζωή της, όταν η Τζάκι Κένεντι ανακάλυψε τη Μύκονο. Η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο εκείνη την εποχή περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου αγοράζοντας δώρα για τα παιδιά της, ανακαλύπτοντας το νησί των Κυκλάδων. Κάπως έτσι γεννήθηκε ένας έρωτας. Όχι αυτός με τον Ωνάση αλλά με το ελληνικό νησί…»

Με αυτά τα λόγια η Daily Mail περιγράφει τη Μύκονο, προσπαθώντας σε ένα άρθρο της να περιγράψει τη μετεξέλιξή της από το ήσυχο νησί που αγαπούσαν οι διάσημοι τότε, στο θορυβώδες νησί του σήμερα, που επίσης δείχνουν να προτιμούν οι σταρ του Χόλιγουντ.

Γκρέις Κέλι, Μπριζίτ Μπαρντό, Σοφία Λόρεν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Πολ Νιούμαν και Μάρλον Μπράντο, ανακαλύπτουν μόνοι τους τις ομορφιές του ελληνικού νησιού. Πού αλλού καλύτερα θα μπορούσαν να απολαύσουν το ούζο τους και να διασκεδάσουν ξυπόλητοι στις παραλίες χωρίς να τους ενοχλεί κανείς;

Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και η Μύκονος μπορεί να παραμένει αγαπημένος προορισμός των σελέμπριτι, ωστόσο, όσοι την επισκέπτονται το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι η ιδιωτικότητα.

Πάρτε για παράδειγμα τον Σερ Φίλιπ Γκριν, πρώην ιδιοκτήτη της BHS, ο οποίος βρέθηκε στο νησί παρέα με την μητέρα των Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ και τον Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger, σημειώνει το δημοσίευμα. Η Γκριν έσπασε 200 πιάτα, πετώντας τα στον αέρα.

Ο Λούις Χάμιλτον, εντοπίστηκε σε παραλία της Μυκόνου κρατώντας ένα μπουκάλι σαμπάνιας, η Λίντσεϊ Λόχαν έβγαλε τις απαραίτητες selfies αλλά και η Μίλι Μακίντος η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή σε σπα του νησιού.

Και ο Γιουσέιν Μπολτ, έδειχνε να απολαμβάνει την παραμονή του στο νησί αφού έμεινε δυο εβδομάδες στη Μύκονο γιορτάζοντας την απόσυρσή του από το στίβο, αλλά και τα γενέθλιά του με ντους με σαμπάνιες!

Τα τελευταία χρόνια, σημειώνει η Daily Mail, η Μύκονος πήρε τη θέση της Ίμπιζα ως τον αγαπημένο νησί για πάρτι των πλουσίων.

Η Μπέλα Χαντίντ, η Χάιντι Κλουμ, η Νικόλ Σέρτζινγκερ, η μικρή αδελφή της Κέιτ Μος βρέθηκαν επίσης στο Νησί των Ανέμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει και μία πιο ήρεμη πλευρά του νησιού, μακριά από τις ορδές των διασημοτήτων που κάνουν ντους με σαμπάνιες και φωνάζουν ότι… είναι εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.