Σε επιφύλακη βρίσκεται απο νωρίς το πρωί το Λιμενικό και η Αστυνομία της Μυκόνου για τις κινητοποιήσεις των μελών του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Ενοικιαζόμενων Μοτοποδηλάτων και Μοτοσυκλετών Μυκόνου.

Οι επιχειρηματίες όπως αναφέρουν και σε επιστολή τους αντιδρούν στις διατάξεις του νέου Κ.Ο.Κ. για την απαγόρευση ενοικίασης και κυκλοφορίας ATVs γνωστά ως «γουρούνες» στην άσφαλτο.

Τα μέλη μάλιστα φαίνονται αποφασισμένα να φτάσουν το θέμα στα άκρα, καθώς όπως καταλήγουν θα αποκλείσουν σήμερα το Λιμάνι της Μυκόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέλη του σωματείου έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο κινητοποιήσεις την προηγούμενη εβδομάδα στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενώ από σήμερα νωρίς το πρωί αναμένεται να προβούν στον αποκλεισμό του λιμανιού της Μυκόνου και για το λόγο αυτό στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν «επιθυμούμε να ενημερώσουμε εγκαίρως το επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες οτι θα αποκλείσουμε το λιμάνι της Μυκονου την Τετάρτη 16.5.2018 από τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να αποφευχθούν μετακινήσεις και μεταφορές από και πρός το νησί, κατά την ανωτέρω ημερομηνία».