Μύκονος: Εντυπωσιακό dinner gala δια χειρός Cavalli στη Μικρή Βενετία παρουσία Ελλήνων celebrities (βίντεο)

Μύκονος: Εντυπωσιακό dinner gala δια χειρός Cavalli στη Μικρή Βενετία παρουσία Ελλήνων celebrities (βίντεο)

Με το τριήμερο εκδηλώσεων Summer Butterfly άρχισε η θερινή σεζόν στη Μύκονο. Το gala ήταν αφιερωμένο στη μουσική, τη μόδα, τη γαστρονομία και την οινογνωσία, με την ευγενική χορηγία της Roberto Cavalli Vodka, της πρώτης βότκα, η οποία παράγεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει το Mykonos Live Tv, που δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο, η πρώτη μέρα περιλάμβανε dinner gala στο εστιατόριο Nice n Easy με φόντο την Μικρή Βενετία και τους Μύλους της Αλευκάντρας, όπου είχαν την τιμητική τους οι ελληνικές και οι ιταλικές γεύσεις σε συνδυασμό με τα κρασιά, την βότκα και την γκράπα -το εθνικό ποτό των Ιταλών- του οίκου Roberto Cavalli, ο οποίος εκτός από τις δημιουργίες που ντύνουν τα πιο hot θηλυκά του πλανήτη βάζει την ετικέτα του και σε premium ποτά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι Tommaso και Daniele Cavalli, γιοι του διάσημου μόδιστρου, οι οποίοι αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας δημιουργώντας μια εταιρεία ποτών ανακηρύχθηκαν Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy από την ομάδα Greek taste beyond borders, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως.

Μάλιστα, ο Tommasso Cavalli βραβεύθηκε ως ambassador of taste and culture από τον Νικόλαο Μπήλιο ( Ειδικός Σύμβουλος ΓΓ ΕΟΤ, εμπειρογνώμονας στον Τουρισμό ) και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο.

Στο λαμπερό dinner gala παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αλλά και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Πάνος Ζήνας, ο Μάνος Γαβράς, η Νικολέττα Ράλλη και η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.