Με το τριήμερο εκδηλώσεων Summer Butterfly άρχισε η θερινή σεζόν στη Μύκονο. Το gala ήταν αφιερωμένο στη μουσική, τη μόδα, τη γαστρονομία και την οινογνωσία, με την ευγενική χορηγία της Roberto Cavalli Vodka, της πρώτης βότκα, η οποία παράγεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει το Mykonos Live Tv, που δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο, η πρώτη μέρα περιλάμβανε dinner gala στο εστιατόριο Nice n Easy με φόντο την Μικρή Βενετία και τους Μύλους της Αλευκάντρας, όπου είχαν την τιμητική τους οι ελληνικές και οι ιταλικές γεύσεις σε συνδυασμό με τα κρασιά, την βότκα και την γκράπα -το εθνικό ποτό των Ιταλών- του οίκου Roberto Cavalli, ο οποίος εκτός από τις δημιουργίες που ντύνουν τα πιο hot θηλυκά του πλανήτη βάζει την ετικέτα του και σε premium ποτά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι Tommaso και Daniele Cavalli, γιοι του διάσημου μόδιστρου, οι οποίοι αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας δημιουργώντας μια εταιρεία ποτών ανακηρύχθηκαν Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy από την ομάδα Greek taste beyond borders, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως.

Μάλιστα, ο Tommasso Cavalli βραβεύθηκε ως ambassador of taste and culture από τον Νικόλαο Μπήλιο ( Ειδικός Σύμβουλος ΓΓ ΕΟΤ, εμπειρογνώμονας στον Τουρισμό ) και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο.

Στο λαμπερό dinner gala παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αλλά και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Πάνος Ζήνας, ο Μάνος Γαβράς, η Νικολέττα Ράλλη και η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!