Στα ύψη η εγκληματικότητα στη Μύκονο: Κουκουλοφόροι έδειραν και λήστεψαν τον ξάδερφο του αντιδήμαρχου!

Στα ύψη η εγκληματικότητα στη Μύκονο: Κουκουλοφόροι έδειραν και λήστεψαν τον ξάδερφο του αντιδήμαρχου!

Ένα συμβάν το οποίο καταδεικνύει τη μεγάλη έκταση που έχει πάρει η εγκληματικότητα στη Μύκονο συνέβη ξημερώματα περασμένου Σαββάτου το δημοφιλές νησί.

Ένας Μυκονιάτης, ο οποίος είναι συγγενής με τον αντιδήμαρχο Μυκόνου, Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, έπεσε θύμα επίθεσης αγνώστων, έξω ακριβώς απο το σπίτι του, το οποίο συνορεύει με το σπίτι του αντιδημάρχου.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος είναι φοιτητής σε σχολή μαγειρικής και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό τον καιρό κάνει την πρακτική του σε ξενοδοχείο του νησιού, είχε μόλις επιστρέψει από την διασκέδαση του οδηγώντας μάλιστα όχι το δικό του αυτοκίνητο, αλλά το αυτοκίνητο, μάρκας Smart του ξαδέρφου του και αντιδήμαρχου Μυκόνου, Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, ο οποίος κατά πληροφορίες βρισκόταν μαζί του στο ίδιο μπαρ.

Βγαίνοντας από το όχημα και κατευθυνόμενος προς το σπίτι του, δέχθηκε βάναυση επίθεση απο μια ομάδα ανδρών που φορούσαν κουκούλες.

Δίχως να προλάβει να αντιδράσει άρχισε να δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα του με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος ενώπιον των αστυνομικών Αρχών, οι δράστες του αφαίρεσαν 300 ευρώ που είχε πάνω του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ένας επιχειρηματίας ο οποίος ήταν συνιδιοκτήτης σε νεότευκτο μπιτς μπαρ είχε δεχθεί άγρια επίθεση από ομάδα αγνώστων έξω ακριβώς από το σπίτι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ στη πορεία αναγκάστηκε να απεμπλακεί από τις δραστηριότητες του στο νησί, φοβούμενος τα χειρότερα.

Οι δράστες, σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, του απέσπασαν ένα χρυσό Rolex, το πορτοφόλι του και τον παράτησαν αιμόφυρτο, σχεδόν λιπόθυμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα η σοκαριστική εικόνα που αντίκρισαν η σύζυγος και τα παιδιά του όταν εκείνος σέρνοντας το κορμί του κατάφερε να φτάσει ως την εξώπορτα του σπιτιού του παραπέμπουν σε μαφιόζικες πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.