ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Ελίζαμπεθ Ελετσί: Η Ελληνονιγηριανή ρεπόρτερ καθηλώνει με το… καυτό κορμί της! (φωτό, βίντεο)

Ελίζαμπεθ Ελετσί: Η Ελληνονιγηριανή ρεπόρτερ καθηλώνει με το… καυτό κορμί της! (φωτό, βίντεο)

Η Ελίζαμπεθ Ελετσί είναι το κορίτσι που περνάει τα καλοκαίρια του στην Μύκονο κυνηγώντας εγχώριους και διεθνείς celebrities για λογαριασμό του Mykonos Live TV.

Η Ελληνονιγηριανή δημοσιογράφος πριν ξαναπέσει με τα μούτρα στην δουλειά, είπε να βρει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις βουτιές της. Η κάμερα την εντόπισε στο beach club SantAnna όπου η γαζέλα όπως την αποκαλούν αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την hot παρουσία της.

Η Ελίζαμπεθ, η οποία είναι και επιχειρηματίας, καθώς διατηρεί το ινστιτούτο ομορφιάς My Room by Elizabeth Elechi στην Γλυφάδα, επέλεξε ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο αφήνοντας τα tatoos και τις χυμώδεις καμπύλες της σε κοινή θέα, με τους άνδρες να μην έχουν μάτια για άλλη!

Δείτε το βίντεο με την εκρηκτική Ελίζαμπεθ Ελετσί όπως και όλα τα βίντεο στο φερώνυμο κανάλι του Mykonos Live TV στο Daily Motion.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.