ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Φωτιά» σε παραλία της Μυκόνου με την «όπισθεν» καλλονής των Αραβικών Εμιράτων (βίντεο)

«Φωτιά» σε παραλία της Μυκόνου με την «όπισθεν» καλλονής των Αραβικών Εμιράτων (βίντεο)

Κάθε καλοκαίρι πολύς λόγος γίνεται για τους Άραβες πολυεκατομμυριούχους που επισκέπτονται την Μύκονο. Όμως στο νησί των Ανέμων δεν καταφθάνουν μόνοι τους, αλλά συνοδευόμενοι από αιθέριες υπάρξεις που εντυπωσιάζουν.

Το Mykonos Live TV μετά από ενδελεχές ψάξιμο σε όλες τις κοσμικές πλαζ, σας παρουσιάζει την καλλονή από τα Αραβικά Εμιράτα που κέρδισε όχι με το σπαθί της αλλά με το κορμί της τον τίτλο Miss Dubai 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό κόκκινο μπικίνι, η μελαμψή αιθέρια ύπαρξη προκάλεσε «μια φούντωση, μια φλόγα» στους άνδρες λουομένους που βρίσκονταν τριγύρω. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Το βίντεο μιλάει από μόνο του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.