ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θύμα άγριας επίθεσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Μυκόνου

Θύμα άγριας επίθεσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Μυκόνου

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους χθες τα ξημερώματα.

Στο μαγαζί του Παρθενη στην Αλευκάντρα, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, άγνωστοι άνδρες τον γρονθοκόπησαν με μανία στο πρόσωπο, καθιστώντας απαραίτητη την διακομιδή του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος, έκανε πολλαπλά ράμματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι μετά την βάναυση επίθεση.

Όπως είχε γίνει και στην περίπτωση συγγενούς του, που πριν από μερικούς μήνες είχε δεχθεί κι αυτός άγριο ξυλοδαρμό, όλα δείχνουν πως οι δράστες παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος. Ο συγγενής του κ. Ατζαμόγλου συμπτωματικά οδηγούσε το αυτοκίνητο του πρώην αντιδημάρχου και νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου όταν δέχτηκε την επίθεση.

Τα κρούσματα βίας που παρατηρούνται στο νησί τα τελευταία δυο χρόνια αυξάνονται παρά το κάλεσμα του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά για ενισχυμένη αστυνόμευση στο νησί. Η Ελληνική Αστυνομίας δεν έχει ανταποκριθεί, καθώς απο τους 30 περίπου αστυνομικούς που αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο νησί, οι 15 είναι δόκιμοι, ενώ στη Μύκονο βρίσκονται πάνω απο 180.000 τουρίστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νύχτα φαίνεται να έχει εξαπλωθεί πάνω από το νησί και περιστατικά σαν κι αυτό με τον άγριο ξυλοδαρμό του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου είναι μόνο οι πιο ηχηρές περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.