Κλοπή μαμούθ 1,2 εκατ. € στη Μύκονο καταγγέλλει Σαουδάραβας πρίγκιπας και μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Κλοπή μαμούθ 1,2 εκατ. € στη Μύκονο καταγγέλλει Σαουδάραβας πρίγκιπας και μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Κλέφτες στη Μύκονο “ξάφρισαν” έναν Σαουδάραβα, μέλος της βασιλικής οικογένειας. Μεταξύ των κλοπιμαίων βρίσκονται 60 ρολόγια, χρυσά νομίσματα, κοσμήματα και διαμαντένια δαχτυλίδια.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές και παρόλο που μαζί του είχε έναν… στρατό από άνδρες ασφαλείας, οι κλέφτες δεν δυσκολεύτηκαν να του πάρουν πράγματα που, σύμφωνα με την καταγγελία του, είχαν αξία 1,2 εκατ. ευρώ!

Το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας βρισκόταν στη Μύκονο από τις 15 Αυγούστου. Είχε νοικιάσει πολυτελή βίλα για τη διαμονή του. Μια βίλα… φρούριο στην περιοχή Καλαφάτης. Είχε μαζί του 15 άνδρες της κρατικής ασφάλειας της Σαουδικής Αραβίας αλλά και άνδρες εταιρίας σεκιούριτι. Κι όμως, κάποιος κατάφερε να τον κλέψει!

Όταν αποφάσισε να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι, τότε ήρθε αντιμέτωπος με την «πικρή αλήθεια». Όπως κατήγγειλε, κάποιος άγνωστος είχε μπει στη βίλα του από ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έκλεψε τρεις (!) βαλίτσες με τα πολύτιμα ρολόγια, κοσμήματα, νομίσματα κ.α.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 1,2 εκατ. ευρώ! Μέσα στις βαλίτσες που «έκαναν φτερά» περιέχονταν:

– 60 ρολόγια χειρός

– Χρυσά νομίσματα

– Χρυσά κοσμήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Δαχτυλίδια με διαμάντια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.