Μύκονος: Σε εξέλιξη η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες»

Μύκονος: Σε εξέλιξη η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες»

Στη Μύκονο, μπορεί κανείς να βρει τόσο οργανωμένες παραλίες επί πληρωμή όσο και ελεύθερες όπου δεν χρειάζεται κανείς να πληρώσει τίποτα.

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμους η οριοθέτηση των ελεύθερων χώρων των παραλιών του νησιού απο τον Δήμο Μυκόνου.

Προκειμένου να διαφυλαχτούν στο ακέραιο τα δικαιώματα των λουόμενων, οι υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου – ύστερα από απόφαση της Δημοτικής Αρχής – τοποθέτησαν διακριτικά σήματα, που καθορίζουν τον ελεύθερο χώρο στις παραλίες του νησιού.

Γίνεται ξεκάθαρο και μέσω της σηματοδότησης, ότι η είσοδος σε όλες τις παραλίες του νησιού είναι ελεύθερη – όπως ήταν πάντοτε άλλωστε – με τον πλέον εμφατικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Έτσι λοιπόν, οι επισκέπτες του νησιού έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα στις οργανωμένες παραλίες (επί πληρωμή) και στις ελεύθερες παραλίες (δωρεάν) του νησιού, απολαμβάνοντας τα αντίστοιχα προνόμια της κάθε επιλογής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κάθε Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να διασφαλίζει την τήρηση της νομιμότητας, να προασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών και να στηρίζει το επιχειρείν, εξασφαλίζοντας την ευρεία κάλυψη όλων των προτιμήσεων, όπως επιβάλλεται να πράττει η Μύκονος ως κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός» δήλωσε στο protothema ο δημαρχος Μυκονου Κωνσταντίνος Κουκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.