Μύκονος: Η κάμερα «μπήκε» στα γυρίσματα αγγλικής υπερπαραγωγής και μας έδειξε τους διάσημους (βίντεο)

Μύκονος: Η κάμερα «μπήκε» στα γυρίσματα αγγλικής υπερπαραγωγής και μας έδειξε τους διάσημους (βίντεο)

Αγγλική υπερπαραγωγή γυρίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς αυτές τις ημέρες στην Μύκονο. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων που πραγματοποιούνται σε γνωστά hot spot του νησιού όπως τα beach club Jackie O’ και Super Paradise, στήθηκε ολόκληρη ρωμαϊκή αρένα!

Η κάμερα κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές να είναι ντυμένοι με αρχαίες ρωμαϊκές ενδυμασίες. Πρόκειται για μια ταινία με σημαντικά ονόματα -ανάμεσά τους ο βραβευμένος από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου ηθοποιός και σεναριογράφος Steve Coogan, o ηθοποιός και συγγραφέας Stephen Fry, η διάσημη τραγουδίστρια Pixie Lott και η χολλυγουντιανή σταρ Isla Fisher.

Στα γυρίσματα παίρνουν μέρος 250 κομπάρσοι με υπερσύγχρονο συνεργείο, προδιαγραφών Χόλλυγουντ! Το φιλμ βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της παραγωγής, γι’ αυτό και δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι συντελεστές έχουν καταλύσει στο πολυτελές Lyo Boutique Hotel και θα παραμείνουν στο νησί των Ανέμων για περίπου 3 εβδομάδες. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από τα γυρίσματα της αγγλικής ταινίας…

Μύκονος: Τα γυρίσματα της ταινίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.