Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο!

Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο!

Η παραβατικότητα στη Μύκονο καλά κρατεί, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/05) επτά αλλοδαπούς για ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., σε οικία στην περιοχή «Πετεινάρος» στη Μύκονο, βρέθηκαν διάσπαρτες εντός αυτής καθώς και σε παρακείμενα σημεία του προαύλιου χώρου της, ικανός αριθμός από νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν δέκα τεσσάρων γραμμαρίων και σαράντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου (114,46gr).

Επιπρόσθετα, τρεις εκ των συλληφθέντων παρέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ δύο εξ΄ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα. Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.

Σύλληψη και ενός 21χρονο

Επίσης, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους τριών γραμμαρίων και είκοσι τεσσάρων εκατοστών του γραμμαρίου (3,24gr). Επίσης και αυτός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης από Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.