Μύκονος: Επιχείρηση αποκόλλησης με γερανό για το tender Αιγύπτιου μεγιστάνα που είχε «καρφωθεί» στα βράχια (φωτο)

Μύκονος: Επιχείρηση αποκόλλησης με γερανό για το tender Αιγύπτιου μεγιστάνα που είχε «καρφωθεί» στα βράχια (φωτο)

Νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε η αποκόλληση του tender που ανήκει στον Αιγύπτιο μεγιστάνα Ναγκίμπ Σαουίρις, το οποίο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ «σκαρφάλωσε» σε μια ξέρα, απέναντι από διάσημο beach club «Scorpios» στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου.

Για την μεταφορά του επιστρατεύθηκε ειδικό σκάφος με γερανό το οποίο έφτασε στην ξέρα και το πλήρωμα του ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αποκόλληση του από τον βράχο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη όταν το ταχύπλοο από την θαλαμηγό «Yalla» του Αιγύπτιου επιχειρηματία «καρφώθηκε» στην συγκεκριμένη ξέρα και έμεινε εκεί, έχοντας υποστεί σοβαρές ζημιές.

Μέσα σε αυτό βρίσκονταν σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο ίδιος ο Σαουίρις, φίλοι του και μέλη της οικογένειας του οι οποίοι λαχτάρησαν μετά την πρόσκρουση στην ξέρα, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάτι πιο δυσάρεστο.

Παραμένει άγνωστη η αιτία που το tender της θαλαμηγού μήκους 73 μέτρων η οποία ανήκει στον μεγιστάνα «καρφώθηκε» στην συγκεκριμένη ξέρα που βρίσκεται στην περιοχή της Παράγκας απέναντι από τον «Scorpios».

Κανείς πάντως από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίσθηκε από την πρόσκρουση του ταχύπλοου στον βράχο, το οποίο κυριολεκτικά τον καβάλησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βγήκαν όλοι ασφαλείς στην ξηρά, ενημερώθηκε για το περιστατικό το Λιμενικό, ενώ ο Ναγκίμπ Σαουίρις και οι υπόλοιποι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην εντυπωσιακή θαλαμηγό που ανήκει στον κροίσο από την Αίγυπτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.