Μύκονος: Χειροπέδες σε δύο Αλβανούς που προμηθεύονταν ναρκωτικά από την Αθήνα

Μύκονος: Χειροπέδες σε δύο Αλβανούς που προμηθεύονταν ναρκωτικά από την Αθήνα

Στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, προχώρησαν στη σύλληψη δύο Αλβανών και συγκεκριμένα ενός 43χρονου και μίας 32χρονης οι οποίοι που προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από έτερα άτομα στην Αθήνα και τις μετέφεραν για περαιτέρω διακίνηση στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να εξέρχονται την 29-01-2021 από επιβατηγό πλοίο στο λιμένα Μυκόνου.

Ο 43χρονος με Ι.Χ.Ε όχημα ενώ η 32χρονη ως πεζή.

Και οι δύο τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή συνοδού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου ακινητοποίησαν και τους δύο που κινούνταν με Ι.Χ. όχημα κατευθυνόμενοι προς το λιμένα Μυκόνου.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε η μεν 32χρονη να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα εντός λούτρινου παιχνιδιού, τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, 317,35 γραμμαρίων, ο δε 43χρονος να μεταφέρει και αυτοβούλως να παραδίδει τέσσερις αυτοσχέδιες ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες λευκή σκόνη κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,18 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά, ένα Ι.Χ. όχημα, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.