ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λ.Ντόντσιτς: Χαλαρώνει με…ναργιλέ στο νησί των Ανέμων! (φώτο)

Λ.Ντόντσιτς: Χαλαρώνει με…ναργιλέ στο νησί των Ανέμων! (φώτο)

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μύκονο, διαλέγοντας το νησί των ανέμων, για να περάσει μέρος των διακοπών του κι ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να καπνίζει άνετος τον ναργιλέ του.

Ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς έχει ακούσει ουκ ολίγα σχόλια για τα κιλά του κατά καιρούς, δε φαίνεται όμως να τον απασχολούν και πολύ. Πέρυσι τελείωσε τη σεζόν με 27.7 πόντους 8 ριμπάουντ και 8.6 ασίστ, κινούμενος στα όρια του triple-double.

Ο ίδιος θέλει να πάρει δυνάμεις φεύγοντας για λίγο από την πίεση, προκειμένου να είναι έτοιμος να πιάσει ανάλογα, ή και καλύτερα στάνταρ απόδοσης της σεζόν που έρχεται.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του Σλοβένου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/LukaUpdates/status/1431204718152388608

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.