Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξυμνεί την Ελλάδα… με αποκαλυπτικό μαγιό (φωτο)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξυμνεί την Ελλάδα… με αποκαλυπτικό μαγιό (φωτο)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν σταματά να ποστάρει αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram απο τις διακοπές της στη Μύκονο.

Η μελαχρινή καλλονή, που βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων με αφορμή τα εγκαίνια του Nammos Village, έδειξε να περνά υπέροχα, κάνοντας μπάνιο και βόλτες.

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι μπορεί να κάνει διακοπές, αλλά δεν ξεχνά τους ακολούθους της στο Instagram, ενημερώνοντας τους για το πώς περνάει.

Ποζάροντας με μαγιό από την προσωπική της συλλογή, δείχνει το απίστευτο κορμί της με σκηνικό το μπλε και το άσπρο της Μυκόνου.

https://www.instagram.com/p/Bkr7OUQjuPG

https://www.instagram.com/p/BksT2cMnJSg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkubiVjnhky

https://www.instagram.com/p/Bkw3CGZn4HD

https://www.instagram.com/p/BknRMK4DAvg

https://www.instagram.com/p/BkvSX22H3_7

https://www.instagram.com/p/Bkk7-BdD2zz

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.