ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα ζαλιστείτε: Το εξωφρενικό ποσό που πήρε η Τζίτζι και η Ραταϊκόφσκι για τα εγκαίνια του Nammos στη Μύκονο

Θα ζαλιστείτε: Το εξωφρενικό ποσό που πήρε η Τζίτζι και η Ραταϊκόφσκι για τα εγκαίνια του Nammos στη Μύκονο

Στις αρχές του μήνα, οι Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρέθηκαν στη Μύκονο και τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Και τώρα, γίνεται γνωστό, πως τα δύο διάσημα μοντέλα, έφυγαν από το νησί με γεμάτες τσέπες, αφού πληρώθηκαν αδρά για την τελετή εγκαινίων του εμπορικού κέντρου Nammos Village.

https://www.instagram.com/p/BWLHzqZBdv6/?utm_source=ig_embed
Τα γοητευτικά μοντέλα φωτογραφήθηκαν μαζί με την 44χρονη Κέιτ Μος στην εκδήλωση για την οποία λέγεται ότι έλαβαν έκαστη 1,278 εκατομμύρια δολάρια!

https://www.instagram.com/p/Bk2jtLinFv2/?utm_source=ig_embed
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι υπεύθυνοι του πολυτελούς εμπορικού κέντρου ισχυρίζονται πως τουλάχιστον 190 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου και πως πλήθος επιφανών μπλόγκερς έλαβαν αμοιβές ύψους 464.900 δολαρίων για να παραστούν στην εκδήλωση.

https://www.instagram.com/p/BkqdheRDKk5/?utm_source=ig_embed
Τα δύο μοντέλα πάντως τράβηξαν όλα τα βλέμματα κατά την άφιξή τους στην εκδήλωση με το λαμπερό στυλ τους και τα μοναδικά και πολύχρωμα φορέματά τους.

Η Τζίτζι Χαντίντ επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, κλειστό στο λαιμό και ένα μικρό κόψιμο στην κοιλιά, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πορτοκαλοκόκκινο φόρεμα και λευκά πάνινα παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/Bkqdtv2AntD/?utm_source=ig_embed
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι δύο κοπέλες χαμογελούσαν και καλωσόρισαν τους επισκέπτες το νέο εμπορικό κέντρο της Μυκόνου, προτού χρησιμοποιήσουν ένα τεράστιο ψαλίδι για να κόψουν την κορδέλα.

https://www.instagram.com/p/Bkx8gvRHei5/?utm_source=ig_embed
Οι δύο κοπέλες πάντως, φαίνεται πως πέρασαν καταπληκτικά στο νησί, με την Τζίτζι Χαντίντ να παρατείνει την επίσκεψή της για πάνω από μία εβδομάδα. Και οι δύο φρόντισαν να ενημερώνουν τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους, αναρτώντας πλήθος φωτογραφιών από το κυκλαδίτικο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bkw3CGZn4HD/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.