Στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της! (βίντεο)

Στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της! (βίντεο)

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον μικρό Σάββα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το αγαπημένο τους νησί… την Μύκονο!

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει εξοχικό στο νησί των ανέμων και λατρεύει τις ελληνικές θάλασσες βρέθηκε και πάλι στη Μύκονο για να χαλαρώσει και να ξεκινήσει τις βουτιές του.

Έχοντας μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα Νομικού, επέλεξε να βρεθεί με την οικογένειά της στον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό, μιας και εκεί πέρασε την πρώτη περίοδο του έρωτά της και έκανε και τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Χαλαρή και χαμογελαστή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Δούκισσα νομικού έκανε τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια και στις παραλίες κρατώντας από το χέρι τον μικρό Σάββα και απόλαυσε το γεύμα της με τον σύζυγό της σε γνωστό εστιατόριο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε με τα έτερον της ήμισυ να απολαμβάνει το γεύμα της και να είναι στα καλύτερά της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.