ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεσήκωσε το νησί της Μυκόνου με τις καμπύλες της – Μαζί της ο σύντροφός της και γνωστός ποδοσφαιριστής (φωτο)

Ξεσήκωσε το νησί της Μυκόνου με τις καμπύλες της – Μαζί της ο σύντροφός της και γνωστός ποδοσφαιριστής (φωτο)

Η τραγουδίστρια, έκλεψε τις εντυπώσεις στο νησί των ανέμων με το καλλίγραμμο κορμί της και το μαγιό της, που έκανε αντίθεση με το μαύρισμα, ωστόσο, είχε και κάποιες ατέλειες που δεν μας ενόχλησαν καθόλου, μιας και είναι ακομπλεξάριστη.

Η ίδια και ο σύντροφός της έδειχναν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και τα δροσιστικά cocktails.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους «τσάκωσε» και τους απαθανάτισε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη Μύκονο, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν το συγκεκριμένο νησί της Ελλάδας για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Leigh-Anne Pinnock και τον ποδοσφαιριστή Andre Gray.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.