ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κίεραν Τρίπιερ με την σύντροφό του στη Μύκονο (φωτο)

Ο Κίεραν Τρίπιερ με την σύντροφό του στη Μύκονο (φωτο)

Τις διακοπές του στο νησί των ανέμων απολαμβάνει ο Κίεραν Τρίπιερ της Τότεναμ μαζί με την σύντροφο του εδώ και λίγες ημέρες.

Το δεξί μπακ της ομάδας του Ποτσετίνο ξεκουράζεται μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν και την παρουσία της ομάδας του στο Champions League.

Η Τότεναμ έφτασε στον τελικό του Wanda Metropolitana, όπου όμως «λύγισε» από την ανωτερότητα της Λίβερπουλ και έχασε με 2-0.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και βασικός με την Εθνική Αγγλίας μένει σε σουίτα στο Kensho στην Ψαρρού και είναι εξαιρετικά προσιτός σε όσους τον αναγνωρίζουν.

Κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια και δεν λέει όχι σε όσους του ζητάνε να βγάλουν μια selfie μαζί του, ακόμη και στην παραλία.

Κατεβαίνει κάποια βράδια στην χώρα για χαλαρές βόλτες και φαγητό μαζί με την σύντροφο του, η οποία υπομένει χαμογελαστή όσους σταματούν τον Τρίπιερ για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνει στο νησί μέχρι τα μέσα ή το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.