ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έπαθε πλάκα ο τουρίστας μόλις τον είδε μπροστά του (βίντεο)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έπαθε πλάκα ο τουρίστας μόλις τον είδε μπροστά του (βίντεο)

Διακοπές και φιλανθρωπική δραστηριότητα συνδυάζει στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Λίγες ώρες πριν τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό event που διοργανώνει ο σύλλογος Ελπίδα στο beach club SantAnna στην Παράγκα, ο mvp του φετινού NBA δεν έχασε την ευκαιρία να βολτάρει στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια με την οικογένειά του και τη σύντροφό του.

Η κάμερα του Mykonos live tv τον εντόπισε να περπατάει χέρι – χέρι με την αγαπημένη του στα γραφικά σοκάκια. Η εμφάνιση του άσσου των Μιλγουόκι Μπακς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς ενώ ένας τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε μπροστά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.