ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Αδιανόητο» αυτό που φόρεσε – Το άκρως αποκαλυπτικό μαγιό της «κόλασε» τη Μύκονο (βίντεο)

«Αδιανόητο» αυτό που φόρεσε – Το άκρως αποκαλυπτικό μαγιό της «κόλασε» τη Μύκονο (βίντεο)

Όλα τα βλέμματα πάνω της συγκέντρωσε μια καλλονή αγνώστων στοιχείων σε παραλία της Μυκόνου.

Γιατί μπορεί στο «νησί των ανέμων» ακόμα και στην παραλία να εμφανίζονται όλες στην… τρίχα, ωστόσο η καστανόξανθη λουόμενη στην κοσμική Ψαρρού έκλεψε τις εντυπώσεις.

Και πώς όχι όταν με αυτό το χρυσό μαγιό, αν και ολόσωμο, άφησε ελάχιστα στη φαντασία!

Όσο… κατέβαινε μάλιστα, όλο και πιο λίγα!

Αν κρίνετε μάλιστα από το αποκαλυπτικό μπούστο θα καταλάβετε τι ακολουθεί μετά τις αστραφτερές πέτρες γύρω από τη μέση.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV που ήταν πάλι εκεί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.