O γιος του Clint Eastwood καλοπερνάει στη Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις (βίντεο)

O γιος του Clint Eastwood καλοπερνάει στη Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις (βίντεο)

Ο γιος του Clint Eastwood, Scott, όχι μόνο διαθέτει την ίδια γοητεία με τον πατέρα του, αλλά ακολούθησε και το επάγγελμά του. Ο 32χρονος ηθοποιός, όπως κάθε διεθνής celebrity που σέβεται τον εαυτό του, επισκέφθηκε τη Μύκονο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στην κοσμική Ψαρρού να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τρεις αιθέριες υπάρξεις. Και τα τρία κορίτσια που τον συνόδευαν ήταν χάρμα οφθαλμών και οι λουόμενοι δεν ήξεραν σε ποια να πρωτοεστιάσουν! Ο Αμερικάνος πρωταγωνιστής που έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες (The Fate of the Furious, Invictus, Fury, Overdrive κ.ά) αποδείχθηκε τζέντλεμαν, καθώς όταν την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο νερό έριξε κατά λάθος το ποτήρι με κρασί που κρατούσε μία από τις φίλες του, έσπευσε αμέσως να της φέρει ένα άλλο! Γι’ αυτό τον αγαπούν οι γυναίκες! Δείτε τον Scott Eastwood μαζί με την… καυτή παρέα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.