ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μύκονος: Βγήκαν χεράκι-χεράκι από τη θάλασσα (φωτο)

Μύκονος: Βγήκαν χεράκι-χεράκι από τη θάλασσα (φωτο)

Η μικρή αδερφή των Kardashian, Kendall Jenner, πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της στο ελληνικό νησί και ο φωτογραφικός μας φακός την «τσάκωσε» πολλές φορές.

Οι περισσότερες από αυτές ήταν φυσικά στην παραλία.

Οι εμφανίσεις της συζητήθηκαν πολύ, τόσο της ίδιας, όσο και των φιλενάδων της.
Αυτή τη φορά, την εντοπίσαμε σε γνωστή παραλία του νησιού των ανέμων, με τον κολλητό της, Fai Khadra, ο οποίος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας από την Παλαιστίνη.

Οι δυο τους, βγήκαν χεράκι – χεράκι από τη θάλασσα, ενώ λίγο μετά ανέβηκαν στο σκάφος με την παρέα τους και τους είδαμε να πηδούν χαρούμενοι στο νερό.
Η Μύκονος φαίνεται πως είναι ο ιδανικός προορισμός γι’ αυτούς αφού δεν έλειψαν τα ξέφρενα πάρτι και οι εξορμήσεις στις παραλίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.