ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσηκώνουν τη Μύκονο Bella και Gigi Hadid – Βόλτες στις παραλίες του νησιού (φωτο-βίντεο)

Ξεσηκώνουν τη Μύκονο Bella και Gigi Hadid – Βόλτες στις παραλίες του νησιού (φωτο-βίντεο)

Η Gigi και η Bella Hadid βρίσκονται στη Μύκονο και δεν αναστατώνουν μόνο το νησί αλλά και τους followers με τα μικροσκοπικά μπικίνι τους!

Τα κορίτσια επέλεξαν για τις διακοπές τους να ταξιδέψουν και στο νησί των Ανέμων και φυσικά δεν άφησαν ανενημέρωτους τους ακολούθους τους.

Η Bella με την αδερφή της, όπως και η Kendal Jenner πριν λίγες μέρες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και αφήνουν άφωνους τους λουόμενους αλλά και τους διαδικτυακούς τους φίλους με τα καυτά μπικίνι τους!

Εκτός όμως από τα ποσταρίσματα των δύο καλλίγραμμων κοριτσιών, κάμερα απαθανάτισε τα δύο μοντέλα την ώρα που κατηφόριζαν σε γνωστή ταβέρνα.

Η Bella τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα καθώς φορούσε το πάνω μέρος από το μπικίνι της, ενώ οι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τις αδελφές να κάθονται και να τρώνε ανάμεσά τους. Το μενού των κοριτσιών περιλάμβανε σαλάτα, ψητά λαχανικά και φέτα.

Οι δύο καλλονές έχουν δηλώσει αρκετές φορές πως προσέχουν την διατροφή της, όμως χωρίς υπερβολές.

Δείτε τις Gigi και Bella Hadid στην Μύκονο και θα μείνετε άφωνοι με το κορμί τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.