ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου έγινε σερβιτόρα σε γνωστό bar – restaurant της Μυκόνου

Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου έγινε σερβιτόρα σε γνωστό bar – restaurant της Μυκόνου

Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς το όνομα τους πατέρα της, ενώ ξεκινάει από τα δύσκολα, καθώς εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστά bar – restaurants της Μυκόνου, το οποίο μάλιστα ανήκει σε συγγενείς της.

Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της και για το πως περνάει στο πασίγνωστο νησί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω. Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.