ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: Το πρώην κορίτσι του Cristiano Ronaldo τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με την «καυτή» της εμφάνιση (βίντεο)

Μύκονος: Το πρώην κορίτσι του Cristiano Ronaldo τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με την «καυτή» της εμφάνιση (βίντεο)

Η 32χρονη Raffaella Fico, που δηλώνει μοντέλο, showgirl και τραγουδίστρια ήταν το κορίτσι του άσσου της μπάλας Cristiano Ronaldo σε… δύο δόσεις. Η διάσημη Ιταλίδα εμφανίστηκε σε πλαζ στη Μύκονο φορώντας κίτρινο μπικίνι και μοίρασε… εγκεφαλικά στους λουομένους.

H Raffaella μετά τον Ronaldo έκανε σχέση με τον επιθετικό Mario Balotteli με τον οποίο μάλιστα απέκτησαν και μία κόρη. Όμως η Ναπολιτάνα Fico δεν έγινε γνωστή μόνο από τις σχέσεις της με ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο παίρνοντας μέρος το 2007 στα ιταλικά καλλιστεία Miss Grand Prix, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2008 συμμετείχε στην ιταλική εκδοχή του τηλεριάλιτι Big Brother, ενώ την ίδια χρονιά έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της δηλώνοντας στο περιοδικό Chi ότι είναι διατεθειμένη να την πουλήσει έναντι €1.000.000! Το 2011 το όνομά της συνδέθηκε με τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτυ του Silvio Berlusconi, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο Rush. Βίος και πολιτεία η Raffaella Fico!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.